سید مجید امامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با اشاره به اهمیت روز ۱۲ فروردین بهعنوان روز استقرار نماد سیاسی جمهوری اسلامی اظهار کرد: این روز بهعنوان مغفولترین یومالله در جمهوری اسلامی ایران است و اگر بتوانیم اهمیت یومالله ۱۲ فروردین را بهدرستی تبیین کنیم، میتوانیم از برکات مستدام این نقطه عطف در نظم جمهوری اسلامی ایران برخوردار شویم.
رئیس بنیاد پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران با تاکید بر اینکه اعتقاد بر این اصل که باید در دوران غیبت زمینهسازی ظهور منجی عالم بشریت انجام شود، افزود: فقط با دعا و دفع جریانهای طاغوت ظهور اتفاق نمیافتد و ظهور و تحقق ظهور نیازمند اقدامات ایجابی بوده و باید چنین مناسبتها و اتفاقات بزرگ بیش از بیش موردتوجه علاقهمندان فرهنگ مهدویت قرار بگیرد.
وی با تأکید بر اهمیت روز ۱۲ فروردین بهعنوان روز نظام سازی و حرکت ایجابی منتظران در دوران غیبت خاطرنشان کرد: این حرکت تاریخی مردم ایران نگاههایی که حرکت و جریان سازی برای فراهم کردن زمینه ظهور را باطل میدانست را دچار بحران عمومی کرد.
امامی با اشاره به نگاهیهایی که نظام سازی و حرکتهای ایجابی را باطل میدانند عنوان کرد: این نظامها همواره از یک نقد کاربردی رنج میبرند زیرا برای توصیههایی که در دین اسلام برای آمادهسازی شرایط برای ظهور شده است، توضیحی ندارند.
رئیس بنیاد پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران پذیرفتن زندگی در یک نظام طاغوتی و منفعل را از نظر اسلام خلاف نظریه مهدویت دانست و بیان کرد: برای توسعه و افزایش مریدان مکتب مهدویت و منتظران ظهور باید در جهت نظامهای ایجابی و گام برداشتن در مسیر زمینهسازی امر فرج حرکت کرد .
وی نظام جمهوری اسلامی را در قالب یک نظام عقلی، کاربردی و اجتماعی کاملاً موافق با زمینهسازی و بسترسازی برای ظهور دانست و گفت: نهضت حضرت امام(ره) یک جریان معتقد به زمینهسازی در دوران غیبت بود و ۱۲ فروردین یکی از مهمترین یوماللههای قیام منتظرانِ مردم ایران است.
امامی، توجه نظام سازی برای این اصل مهم در دین اسلام را به دو جهت دارای اهمیت دانست و افزود: این نوع نگرش نخست زمینه را برای شکلگیری نهادها و فرآیندهای مشروع فراهم میکند و در مرحله بعد حداقل نظم و انسجام و پایداری اجتماعی را ایجاد کرده و باید قبول کنیم اگر نظم و انسجام به معنای واقعی در یک جریان وجود نداشته باشد هیچ نظامی شکل نخواهد گرفت، حتی نظام طاغوت.
وی ۱۲ فروردین را بهعنوان شروع و آغاز یک حرکت نظاممند دارای اهمیت خواند و تصریح کرد: توجه افکار عمومی و اهمیت به چنین روزی به خاطر گسترش و بسط آن در همه وجوه اجتماعی و سیاسی و آموزشی است و ما باید بتوانیم نهاد تربیت را در نظام جمهوری اسلامی در تراز یک جامعه منتظر و تراز یک جامعه زمینهساز در امر فرج گسترش بدهیم.
انتهای 313/17